It was the goddess of victory Nike that inspired us this time. The bamboo columns are shaped in the form of this angel-like creature with her wings supporting the curved roof structure where rainwater will be collected. Since the construction lies on a slope, the construction exists of two-stories, one dug a bit into the mountain. The lower level is the garage combined with a chill and skate area and in the middle a mirror of water to let light and cool air enter.  In the upper level, all the living areas are foreseen such as the kitchen, living room, sleeping- and bathrooms.  The structure is in a U-shape to let light enter as far as possible but also to form a natural shelter from the neighbors. Also, the constructions opens up to the valley which offers a majestic view. The pool is made of a glass structure supported by bamboo columns to show their pure strength.